ŠKODA Octavia prin Procar Timișoara – dealer și service autorizat

Noua Škoda Octavia Facelift

Oferă specială de lansare: avantaj client de 3.050 euro

Lansarea modelului Octavia Facelift vine cu o actiune promoțională pentru linia de echipare Selection, cu un avantaj client de 3.050 euro cu TVA.

 

Vândută în peste 7 milioane de unități, Octavia conduce detașat topul de vânzări ale modelelor Škoda. A patra generaţie Octavia a primit acum un look împrospătat, cu un fine-tuning vizual la exterior și de a doua generație a farurilor LED Matrix

Pentru interior sunt oferite nouă opțiuni Design Selection, display de 13 inchi pentru sistemul de infotainment și o gamă materiale sustenabile noi.

Sunt disponibile patru motoare pe benzină și două motoare diesel cu până la 195 kW (265 CP), plus opțiuni mild-hybrid. Noile sisteme de asistență și siguranță cresc și mai mult siguranța activă și pasivă, în timp ce versiunile Sportline și RS ridică vârful sportiv de gamă la un nou nivel.

Cere oferta

Contacteaza-ne si un reprezentat Procar va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp posibil.

CONTACTEAZA-NE
0745 684 999

Gasiti autovehiculul dumneavoastra, asa cum vi-l doriti

Sunteti in cautarea unui autovehicul nou si nu stiti care este potrivit pentru dumneavoastra? Aplicatiile noastre va sprijina in cautarea autovehiculului dumneavoastra, exact asa cum vi-l doriti.

CONFIGURATOR