ŠKODA Kodiaq prin Procar Timișoara – dealer și service autorizat

Mai spațios, mai funcțional și mai sustenabil ca niciodată, noul Kodiaq vine cu un avantaj client de 3.000 euro cu TVA.

Acesta este primul Kodiaq cu faruri LED Matrix și grilă frontală cu bandă luminoasă orizontală. Linii clare, elegante, în combinație cu o semnătură luminoasă marcantă, elementele din plastic negru striat și roțile de până la 20″ fac din Kodiaq un autovehicul solid, dinamic și elegant, cu un design atemporal.

În spatele hayonului cu bandoul decorativ roșu se ascunde un volum generos al portbagajului, de până la 857 de litri. Noul Kodiaq oferă spațiu suficient pentru până la șapte persoane, tehnică modernă, nenumărate opțiuni de conectivitate și numeroase soluții inovatoare.

Pe lângă un spațiu generos, Kodiaq oferă și numeroase caracteristici pentru confort, care vă vor entuziasma în fiecare călătorie. Scaunele cu masaj și climatizarea cu trei zone asigură faptul că veți ajunge întotdeauna odihnit la destinație.

Cea mai nouă tehnologie la o apăsare de buton: Travel Assist preia părți ale controlului asupra autovehiculului, pentru a vă ușura condusul și monitorizarea traficului.

Cere oferta

Contacteaza-ne si un reprezentat Procar va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp posibil.

CONTACTEAZA-NE
0745 684 999

Gasiti autovehiculul dumneavoastra, asa cum vi-l doriti

Sunteti in cautarea unui autovehicul nou si nu stiti care este potrivit pentru dumneavoastra? Aplicatiile noastre va sprijina in cautarea autovehiculului dumneavoastra, exact asa cum vi-l doriti.

CONFIGURATOR